Dahle Šilček 210 električni, črn

EAN: 4009729066317
Cena: 85,86 €

DDV: 22,00 %

Cena z DDV: 104,75 €


Na voljo v različnih barvah


- debelina šiljenja od 8 do 11 mm
- nastavljiva oblika konice s pomočjo vrtljivega kolesa na dnu stroja
- zamenjava rezila brez orodja
- enostavno praznjenje
- polnjenje preko napajalnika
- garancija 2 leti


Velikosti svinčnikov

Novi šilček lahko šili svinčnike premera od 8 – 11 mm. Tako lahko poleg vseh najbolj pogostih svinčnikov in barvic šilite tudi “jumbo” velikosti. Za to morate prilagoditi širino vhoda za svinčnike – to storite z obračanjem pokrova v želeni položaj
Polnilni podstavek

Šilček se napaja preko stenskega vtičnega transformatorja (9V, 1000mA). Za popolnoma enostavno praznjenje ostružkov lahko aparat enostavno odstranite s polnilnega podstavka jih in stresete v koš za odpadke. Na ta način nobeni ostanki ne onesnažujejo vašega delovnega okolja!
Polnilni podstavek in aparat imata jasno simetrijo, ki zagotavlja pravilno in enostavno sestavljanje:Štirje vakuumski podstavki na dnu polnilnega podstavka zagotavljajo dobro postavitev - tudi na gladkih površinah. Zaradi njih aparat med delovanjem ne drsi, prav tako pa je zaradi njih enostavno odstranjevanje aparata s podstavka, kadar ga želimo sprazniti.
Prilagoditev konice svinčnika

Ko dvignete aparat s podstavka, lahko nastavite želeno konico svinčnika.
Enostavno obrnite gumb in opazili boste malo konico, ki se premika navznoter ali navzven. Če je konica zunaj, to pomeni, da bo konica svinčnika ostro ošiljena. Če pa je konica skrita, bo konica svinčnika topa.
Podrobnosti

Dahle 210 je opremljen z avtomatskim zaustavljanjem - ko bo želena konica dosežena, bo šilček deloval v nedejavnem načinu in ne bo več šilil. To lahko zaslišite, saj se zvok spremeni.
Šilček deluje s pomočjo močnega in trajnega spiralnega rezila, s katerim hitro in močno šili. Rezervna rezila se lahko naročijo posebej in jih lahko enostavno zamenjate kar sami (natančna navodila so opisana v navodilih za uporabo, ki so priložena šilčku).