O nas

Papirnica POLONCA je podjetje, ki se je iz majhne trgovinice v dvaindvajsetih letih razvilo v uspešno, kupcem in poslovnim partnerjem prijazno razvojno usmerjeno podjetje.

Ostajamo zvesti jasno zastavljenim ciljem, da tudi v prihodnje uspešno in družbeno odgovorno nastopamo na domačem trgu in si svoje mesto gradimo tudi na mednarodnem prostoru. Iz tega razloga zaposlujemo strokovno usposobljen kader z vizijo prihodnosti.

Že danes pa smo vaš zanesljiv partner za oskrbo z blagom, potrebnim za nemoteno poslovanje. Dolgo uveljavljena tradicija ohranjanja fleksibilnosti, ažurnosti, kakovosti in visokega standarda storitev je prežeta s številnimi referencami, pridobljenimi v sodelovanju s partnerji v Sloveniji in tujini.

Stalno investiranje v infrastrukturo, opremo in znanje zaposlenih nam omogoča, da naše kupce podpremo z odzivnimi in kakovostnimi storitvami ter ohranjanjem ugodnih pogojev nakupa. Ključ do uspeha so spoštovanje, zaupanje, iskrenost, poštenost, vztrajnost, doslednost kot tudi osebno zadovoljstvo zaposlenih, dobaviteljev in kupcev. Dobri odnosi, transparentnost, trajnostni razvoj in sodelovanje so vodilo, da še izpopolnimo svoje storitve.